Kiss Borbála

Pszichológus, Klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus jelölt, Pár- és családterapeuta jelölt

Klinikai pszichológiai mesterdiplomámat Hollandiában szereztem, a Leideni Tudományegyetemen, kitüntetéssel. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus képzésében veszek részt. Pár- és családterapeuta jelölt vagyok a Magyar Családterápiás Egyesület tagjaként.

Öt évet éltem Hollandiában, ahol a PsyQ Amsterdam nemzetközi klinikán töltött munkám során elsajátítottam (többek között) a felnőttkori ADHD korszerű diagnosztikai és terápiás módszereit. Célom, hogy az ott megszerzett tudással és tapasztalattal felvértezve egyéneknek, pároknak és családoknak segíthessek az ADHD és más kihívásokkal való megküzdésben.

Fontosnak tartom a klienseim egyéni helyzetéhez, céljaihoz leginkább illeszkedő elméleti keretrendszer és pszichológiai módszerek alkalmazását. Ennek érdekében képzett vagyok kognitív terápiás irányokban (kognitív viselkedésterápia, mindfulness alapú elfogadás és elköteleződés terápia), coachingban, pszichodinamikus és humanisztikus nézőpontban, valamint rendszerszemléletben is. Szakmai fejlődésem érdekében folyamatos szupervízióban és önismeretben veszek részt.